Terug naar boven

Handgemaakte Houten kasten

Een kast is meer dan een opbergplek. Het is een meubel waarin je dingen wilt etaleren. Een mooie stereo-installatie, je beste servies, misschien een oude platenspeler of een serie boeken van je favoriete schrijver. Misschien wil je allebei. Etalage en opbergplek op een centrale plek in je woonkamer.

 

Houten kasten

Ik maak kasten op maat, voor elke plek in het huis. Een houten kledingkast, ingedeeld zoals jij het wilt. Misschien een eye-catcher onder de kapstok in de hal. Het is voor mij geen probleem om eerst even langs te komen. Graag zelfs, want zo krijg ik een indruk van de sfeer in huis.

img_1120
img_1170
img_1184
img_1275

De afwerking

Het idee is er, we begrijpen elkaar en ik ga aan de slag. Het hout waar ik mee werk is altijd van goede kwaliteit. De afwerking met beits of lak maakt het meubel niet alleen mooier, het zorgt ook voor een langere levensduur. Wil je mee kijken, mee kiezen? Je bent altijd welkom in mijn werkplaats. Zo wordt het ons meubel, een project van ons samen. Ons meubel voor jouw huis.

Heb je vragen? Neem contact op

Heb je interesse in een maatwerk houten meubel? Of heb je misschien vragen? Bel gerust of vul hiernaast het formulier in. Ik neem dan contact met je op en dan bespreken we de mogelijkheden.