Terug naar boven

speciaal Maatwerk

Het mooie van hout is dat je er eigenlijk alles van kunt maken. Geen enkele plank is hetzelfde en dat geeft een meubel een unieke uitstraling.

Wil je een uniek meubelstuk van hout? Een kast in een lastig hoekje of een tafel met een afwijkende maat?

Maatwerk houten meubels

Maatwerk is geen probleem. Ik kom op locatie alles inmeten, zo kunnen er nooit misverstanden ontstaan. Samen overleggen we hoe het meubel er uit moet zien. Ik teken het uit en we bespreken de afwerking. En dan ga ik aan de slag. Als je niet kunt wachten op het eindresultaat ben je altijd welkom om even te komen kijken.

img_1165
img_1275
img_1256
img_1062

Iets unieks in huis

Met een houten meubel op maat haal je iets unieks in huis. Ik garandeer je, van wat ik heb gemaakt is er maar één. Op deze pagina zie je een aantal voorbeelden van maatwerk dat ik heb geleverd. Zoals je ziet, met maatwerk bedoel ik niet alleen maar een tafel op maat, of een houten kast.

Ik maak ook badkamermeubels of een karakteristieke lijst voor om een spiegel. Eigenlijk is bijna alles wel mogelijk. Wat jouw wens ook is, als het van hout is, kan ik het maken.

Heb je vragen? Neem contact op

Heb je interesse in een maatwerk houten meubel? Of heb je misschien vragen? Bel gerust of vul hiernaast het formulier in. Ik neem dan contact met je op en dan bespreken we de mogelijkheden.